Spring naar content

Het bestellen van een TMA Talentenanalyse
voor cliënt/kandidaat

Wat is een TMA Talentenanalyse

Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. De talentenanalyse neemt circa een uur in beslag welke de kandidaat besteedt achter zijn computer. De vragenlijst voor de kandidaat bestaat uit stellingen, gedragsitems waaruit de kandidaat steeds dient te kiezen welke het beste bij hem passen. Op genuanceerde wijze worden zo de drijfveren van de kandidaat ontrafeld. De uitkomsten van de talentenanalyse worden systematisch met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd op elkaar versterkende en neutraliserende talenten.

Rapportages

Je ontvangt een genuanceerde kandidaat-rapportage welke positief talent- en ontwikkelingsgericht is geformuleerd en uw kandidaat niet veroordeelt. Hierdoor worden de uitkomsten meestal herkend en geaccepteerd door uw kandidaat. Daarnaast ontvang je als gesprekspartner van de kandidaat schaduw (expert) rapportages en matchingsrapportages om het terugkoppelingsgesprek te voeren en de aanwezige drijfveren en talenten te valideren.

Onze rapportages zijn alleen voorzien van het TMA logo en bevat dus geen bedrijfsnaam.

Voor wie?

Je bent een individuele coach, werkzaam als zzp-er of werkzaam in een kleine organisatie en je beschikt je reeds over een TMA licentie.

Organisaties en eindafnemers kunnen voor een TMA contact opnemen met  de TMA experts van BCoach.

Kosten

De kosten/lumsum voor de analyse(s) bedragen €150,- exclusief btw. Voor dit all-in-bedrag mag je bij één en dezelfde kandidaat gedurende een jaar 10 analyses afnemen, zoals een TMA, een JIA of een CAPA. Je mag dezelfde analyse gedurende het jaar op verschillende momenten opnieuw starten. Op speciaal verzoek kan een 180º of 360º feedback door ons worden opgestart.

Training TMA licentie

Wil je als coach tegen een speciale prijs een training volgen om de TMA licentie te bemachtigen, klik dan voor meer een informatie op onderstaande knop.

Uitgebreide, goed leesbare rapportages

Bestellen TMA Talentenanalyse

[contact-form-7 id="1254" title="Bestellen TMA Talentenanalyse"]