Spring naar content

Niemand is Normaal

Masterclass
Hoe ga IK om met mijn grenzen aan coachen?

Heb ik grenzen als coach?

Moet ik iedereen kunnen coachen?

Wat doe ik als er over mijn grenzen gegaan wordt?

Ik kan toch niet alles zeggen!

Ik moet overal een antwoord op hebben!

Wat als de ander kwaad wordt en mij te lijf gaat?

Wat als de ander een psychopathologisch probleem heeft?

Hoe kom ik daarachter?

En zo ja, hoe pak ik dat aan?

Jij bent net als ik coach en ik vraag mij af of jij ook af en toe last hebt van je grenzen bij het coachen. Iemand doet telkens iets wat je niet helemaal begrijpt en je komt er niet over in gesprek. Je hebt dan moeite om te zeggen wat je denkt en vraagt je soms af of je wel kunt zeggen wat je denkt. Loopt zij/hij dan weg of beïnvloedt het het coachingsproces in negatieve zin?

Het is ook altijd niet zo hard. Je weet dat er iets is, maar ach, tot het er op lijkt dat het je vaker bezig houdt dan je gewend bent. Zie ik het wel goed en hoort het niet gewoon bij het proces of moet ik haar/hem verwijzen naar haar/zijn huisarts, maar hoe doe ik dat dan. Wat moet ik dan tegen hem zeggen, want dat gaat zij/hij vast vragen en dan sta ik met mijn mond vol tanden.

Moet ik als coach niet gewoon weten wat ik dan moet doen. Ben ik wel een goede coach dat ik hier over zo loop te denken. Als ik het aan een andere coach vraag dan vindt zij/hij mij vast een minder goede coach. Dus maar niet doen.

Een dag

om stil te staan

bij die 'gekke' ander

in jouw spreekkamer

als coach.

Hoe kijk ik er naar?

Hoe kan ik er naar kijken?

Hoe kan ik anders kijken?

Een ontdekking

Verkenning van de geest

Waar is mijn andere bril?

Samen stil staan bij onze rol van coach

BCoach organiseert regelmatig een masterclass over dit onderwerp. Anderen zijn je voorgegaan en rapporteren dat zij het verschijnsel nu beter herkennen, kennen bij zich zelf en er anders mee omgaan dan vroeger door er een keer langer bij stil te staan met anderen. De aangereikte kennis en kunde kun je toepassen op jezelf op de manier die jou past. Maatwerk, want het blijkt bij iedereen zich voor te doen, maar telkens anders afhankelijk van de persoon en haar/zijn voorgeschiedenis.

Praktische informatie

 • Jouw investering

  Deelname aan deze masterclass, inclusief lunch en hand-out met oefeningen, kost €225,- vrij van btw.
  De groep start bij 6 en is vol bij 8 deelnemers. Na inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging.

 • Locatie

  Deze masterclass vind plaats  in Woerden op Schuit 8. 

 • Tijd

  10:00 tot 17:00 uur. Inlopen vanaf 09:30 uur.

 • Data

Schrijf je nu in voor deze Masterclass:
Hoe ga IK om met mijn grenzen aan coachen?

Schrijf je nu in en kom naar onze masterclass!

Deze masterclass wordt gegeven door:

bcoach-sal-schuitevoerders opleider niemand is normaal

Sal Schuitevoerder

Hans Bouritius - BCoach trainer opleider docent eigenaar

Hans Bouritius