0348-752178  
06-18518766  

Jezelf en je praktijk zichtbaar

Je zult maar net gestart zijn met je coachingspraktijk. Je opleiding(en) afgerond, je website in de lucht, flyers liggen klaar. Je coachruimte is klaar en ziet er prachtig uit. Laat die klanten maar komen! Maar, afgezien van een paar klanten vult je agenda zich niet met declarabele uren, hoewel je wel druk bent met van alles in en om je praktijk.

Hoe krijg je meer klanten?

In mijn workshops, trainingen en ondernemerscoaching sta jij als mens en ondernemer centraal. Ik ben ervan overtuigd dat concurrentie niet bestaat. Er is immers zoiets als een gunfactor. Mensen willen zaken doen met mensen en dan nog alleen met mensen waar ze een klik mee hebben, waar ze zich prettig en veilig bij voelen en waar ze zich door gehoord en gezien voelen. Je kernwaarden zijn dus enorm belangrijk in je marketing en voor mij is dat dan ook het uitgangspunt.

Je gaat aan de slag met een plan voor jouw praktijk. We werken aan een zichtbaarheid: online en offline. We werken aan je marketing: wie is je ideale klant, hoe vind je die en hoe krijg je ze ook nog zover dat ze klant bij je worden. We werken aan je communicatie: hoe spreek je de taal van je klanten? En hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk declarabele uren maakt. Je zult namelijk echt inkomsten uit je bedrijf moeten krijgen. Je bedrijf is toch geen hobby!

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze is persoonlijk, nuchter, enthousiast maar wel to-the-point. En ik schuw een liefdevolle schop onder je bevallige derrière niet. In mijn ondernemerscoaching en –trainingen verwacht ik dat je er echt voor wilt gaan, dat je aan de slag wilt om van jouw praktijk een succes te maken. En daar hoort af en toe uit je comfortzone gaan echt bij. Dat leer je jouw clienten immers ook? Ik ga ook meer dan 100% voor jou en deel mijn kennis en ervaring met je. Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte ben van ontwikkelingen op ondernemersgebied. Ik leer iedere dag bij! Ik ben je stok achter de deur, je sparringpartner en vraagbaak.

Trainingen overzicht

zoeken met linkedin
Jezelf & je praktijk zichtbaar

Gevonden worden en zoeken op LinkedIn

 Heb jij al een LinkedIn-profiel? En wat doe je daarmee? Gebruik je het als een kaartenbak of ga je er ook actief mee om? Tijdens deze LinkedIn-dag leer je om alles uit je LinkedIn-profiel te halen. En je maakt een bedrijfspagina aan. Optimaal zichtbaar zijn, goed vindbaar via Google, je netwerk onderhouden en jezelf profileren als expert. Daar gaan we allemaal mee aan de slag! 

Lees meer
Facebook-vinden
Jezelf & je praktijk zichtbaar

Aan de slag met Facebook

De basis van je pagina, content, campagnes en adverteren.
Maak jij al gebruik van Facebook? Tijdens deze deze Facebook-dag leer je om een goede Facebookpagina neer te zetten. We gaan aan de slag met een contentkalender, je leert hoe je Facebook effectief inzet. Ook gaan we aan de slag met advertenties: hoe doe je dat? Waar moet je op letten? En wat levert het je op?

Lees meer...
netwerken-pitchen
Jezelf & je praktijk zichtbaar

Netwerken en je pitch maken

Met een eigen bedrijf ontkom je er niet aan: netwerken! Het is leuk, maar ook spannend. Het gaat immers om de eerste indruk die iemand van jou en je bedrijf krijgt. Wat zeg je? Wat doe je? Hoe bereid je je voor? En hoe maak je je pitch zó, dat de ander direct snapt wat jij doet? Dat leer je allemaal op deze netwerkdag. 

Lees meer...
website-maken
Jezelf & je praktijk zichtbaar

Aan de slag met je website

Heb jij al een website? Of wil je aan de slag met een nieuwe website? Dan weet je dat er veel op je afkomt. Je moet over van alles nadenken: de layout, de teksten, afbeeldingen, noem maar op. Tijdens deze dag maak je een plan voor je website. Na afloop van deze dag kun je zó aan de slag met het bouwen of laten bouwen van je website. Je hebt over alle relevante zaken nagedacht en alles staat op papier. Geen uitstelgedrag meer, maar concrete actie!

Lees meer...
bloggen
Jezelf & je praktijk zichtbaar

Bloggen

De ultieme manier om jezelf te profileren als expert op jouw vakgebied. Laat jij jezelf al zien met een blog? Nee? Dan is dit echt een trainingsdag voor jou. Je leert hoe je een blog schrijft, de do's en dont's en we maken een kapstok voor jouw blogs. Verder gaan we uitzoeken waar je jouw blogs kunt publiceren. Op je website? Of wil je gastblogs schrijven? En waar dan? Je leert hoe je je podium zo groot mogelijk maakt voor jouw blogs door de inzet van social media. De volgende dag kun je direct aan de slag!

Lees meer...
time-management
Structuur in je bedrijf

Timemanagement

Hoe ziet jouw werkweek eruit? Kom je steevast tijd tekort? Heb je het druk maar heb je aan het einde van de dag vaak geen idee waarmee allemaal precies? Dan wordt het tijd voor structuur. Hoe je structuur in je werkzaamheden brengt, hoe je prioriteert, hoe je een goede planning maakt en je mail onder controle krijgt, dat leer je allemaal op deze lesdag.

Lees meer...
Marketing Plan
Structuur in je bedrijf

In één dag een marketingplan voor jouw coachingspraktijk

Marketing saai? Echt niet! 
Natuurlijk. Je hebt een website. Misschien ook wel flyers. En je post regelmatig iets op social media. Maar of dat echt klanten oplevert? Je weet het eigenlijk niet. Je kunt er in ieder geval best nog wel wat klanten bij hebben...

Lees meer...

Kenmerkend voor de trainingen

- kleine groepen zodat ik veel individuele aandacht kan geven aan de deelnemers (minimaal 2 en maximaal 10 deelnemers)

- voorbereidings-/huiswerkopdracht zodat deelnemers al in de leerstand komen

- een hele dag werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf

- inspiratie en ervaringen van andere deelnemers

- jas en fijne schoenen mee, want lunchopdracht is buiten 😉

Ervaringen van anderen

Esther van Veldhuizen

secretaresse bij Rudolphstichting

 "Wat mij het meeste bijbleef na je training? Het motto: ‘niet brengen maar halen’. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen werk. De communicatie wordt dus nog belangrijker en openheid is een hele belangrijke factor.
Je bent een fijne trainer, juist met jouw praktische voorbeelden/tips kan je voor je zien hoe je het zelf in de praktijk brengt. Wij hebben na jouw training alles ingezet en gelijk die manier van werken overgepakt en vastgehouden. Omdat wij in een duo baan zitten is het belangrijk om op één lijn te liggen. Dat zorgt voor goede resultaten! Veel werkplezier en een blije baas.”

Robert Zwart

topfotograaf, videograaf en brandingspecialist bij Beeldkracht.org

“Ik ken Martine als een zeer betrokken, kundig en bijzonder sociale vrouw. Zij kan als professional zakelijk en sociaal goed met elkaar verbinden. Zij is zelf een voorbeeld als het gaat om efficiënt en doelgericht omgaan met schaarse tijd, niet verwonderlijk dat ze dit op overtuigende manier kan overbrengen op anderen. Practise what you preach, gaat helemaal op bij Martine. Dat Martine van vele markten thuis is bewijst ze met haar Expertstatus op het gebied van online marketing en communicatie, ondernemerscoaching en social media. Over het laatste wil ik graag wat opmerken. Door Martine ben ik een stuk doelgerichter geworden op diverse social mediaplatforms. Daarnaast heb ik haar ook bij veel relaties aanbevolen en unaniem krijg ik terug te horen dat zij zeer tevreden zijn over de wat dit hen oplevert.”

Annette Wolters

organisatie 0318samen

“Martine is een positief ingestelde ondernemer. Op een verzoek van ondernemend netwerk 018Samen om op zeer korte termijn op een avond een presentatie te geven, reageerde zij enthousiast. Flexibel is ze dus zeker. Martine dacht verder mee en kwam met de workshop ‘Werkplezier voor ondernemers’. Met de nodige humor en zelfspot stak ze van wal. Ze nam de deelnemers mee in haar verhaal. Martine Floor-Bron heeft een groot hart, een hart dat ook zeer zeker klopt voor de zaak.”

Marianne Metz

Employee First

“Martine is een kei op het gebied van social media. Ik kan haar van harte aanbevelen als je je LinkedIn profiel goed op de kaart wilt zetten! Een must voor professionals.”

Jaap van Beusekom

allround IT’er

“Martine zorgde tijdens de workshop door haar aanstekelijke enthousiasme voor een leuke informele sfeer. De sfeer die deze groep mensen nodig had om “over de drempel” te stappen en het uitstelgedrag bespreekbaar te maken. Je merkt dat ze veel ervaring met time-management, gezinsplanning en gebruikt dit bij vragen en praktijk situaties die we haar voorleggen. Ze weet je te prikkelen met anekdotes, praktijksituaties, one-liners of gewoon een praktische tips. De persoonlijke benadering en nazorg maakt het plaatje compleet. Ik ga het volgende seizoen zeker andere workshop(s) van haar volgen! “

Caroline Vos

interimmanager en trainer bij Plateau

“Martine was mijn co-trainer tijdens verschillende trainingen leiderschap in verandering. Haar enthousiasme en energie werken aanstekelijk. Maar bovenal neemt ze haar vak, en daarmee haar deelnemers serieus. Naast haar kennis zorgt ze er ook voor dat het de deelnemers aan niets ontbreekt. (Werk)plezier, ja dat is Martine”

Praktische informatie

Startdata trainingen

 • zoeken met linkedin

  Gevonden worden en zoeken op LinkedIn

  Je persoonlijke profiel & je bedrijfspagina
  Maandag 8 januari 2018-  09:30-16:30 uur

 • Facebook-vinden

  Aan de slag met Facebook

  De basis van je pagina, content, campagnes en adverteren
  Maandag 4 december -  09:30-16:30 uur

 • netwerken-pitchen

  Netwerken en je pitch maken

  Netwerken, hoe maak je het leuk en effectief?
  Maandag 6 november -  09:30-16:30 uur

 • bloggen

  Bloggen

  De ultieme manier om jezelf te profileren als expert op jouw vakgebied
  Maandag 12 juni 2017  -  09:30-16:30 uur
  Maandag 5 maart 2018 -  09:30-16:30 uur

 • website-maken

  Aan de slag met je website

  Na afloop van deze dag kun je zó aan de slag met het bouwen of laten bouwen van je website
  Donderdag 11 mei 2017  -  09:30-16:30 uur
  Maandag 2 oktober  -  09:30-16:30 uur

 • time-management

  Time Management

  Hoe je structuur in je werkzaamheden brengt, hoe je prioriteert, hoe je een goede planning maakt
  Donderdag 10 april 2017  -  09:30-16:30 uur
  Maandag 8 januari 2018 -  09:30-16:30 uur

 • Marketing Plan

  In één dag een marketingplan voor jouw coachingspraktijk

  Je gaat naar huis met een berg aan kennis en inspiratie die je direct kunt toepassen in je bedrijf én met de basis voor jouw marketingplan
  Maandag 4 september 2017

 • Jouw investering

  Deelname aan deze trainingsdag, inclusief lunch en hand-out met oefeningen, kost €295,-  (vrij van BTW!)
  BCoaches en Balanscoaches ontvangen €50,- korting.

  De groep start bij 2  en is vol bij 10 deelnemers. Na inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging en voor aanvang ontvang je voorbereidingsvragen en een oefening.

 • Locatie

  De training vindt plaats in het midden van het land.
  Locatie wordt spoedig bekend gemaakt.

Maak kennis met de trainer

Martine Floor-Bron - BCoach

Martine Floor-Bron

1969, getrouwd met Henk en moeder van drie kinderen (9, 11 en 12). Woont in Wekerom (Gemeente Ede, Gld). Haar bedrijf heet MBee Communicatietrainingen & Professional Organizing. Martine is gespecialiseerd in ondernemerscoaching en -training op het gebied van communicatie, marketing, social media, acquisitie en timemanagement.

En verder: Dol op lezen en muziek luisteren, geniet van wandelen met mijn hond Singa in de Veluwse bossen en op de hei. Woon op een boerderij. Trouw in vriendschappen. Koken & bakken en hobby-fotografie. Enthousiast, spontaan, vrolijk en attent. Passie voor leren!