Spring naar content

Maatwerk coachopleiding Loopbaan- en Levenscoach

Ben je een ervaren coach met minstens drie jaar ervaring in een eigen coachpraktijk en/of aangesloten bij een organisatie en heb je al diverse trainingen gevolgd op het gebied van coaching?

Heb je behoefte aan een verbreding van jouw coachinzichten en coachinstrumenten en/of wil je je als
NOBCO EIA Practitioner kunnen registreren?

Dan kun je bij ons terecht voor een opleiding op maat, een verdere professionalisering waarmee je je competenties en internalisering  compleet maakt om je te laten registreren  bij de

NOBCO/EMCC (op Practitioner niveau)

LVSC

Een intake-/kennismakingsgesprek maakt onderdeel uit van de inschrijving.

Een-op-een lesdagen

In een een-op-een setting wordt je een mix aangeboden van lessen, intervisie, coaching, feed-forward en veel ontspanning en humor.

Effectief en Toepasbaar

Je leert werken met de meest effectieve en direct toepasbare theorieën en coachinstrumenten.

Belinda Rozenhart

"Het eerste contact met Hans Bouritius was tekenend voor zowel de opleiding als de manier waarop deze is vormgegeven en verzorgd: enthousiast, professioneel, persoonlijk, respectvol, gericht op het ontwikkelen van eigen stijl en talenten, met oog voor details, oog voor esthetiek en een gevarieerd aanbod aan technieken waarin ik mij in de toekomst verder zou kunnen verdiepen.

De opleiding heeft mij de ondergrond en steun in de rug gegeven die ik als praktiserend selfmade coach nog miste. Het heeft me geleerd om te werken vanuit mijn eigen talenten en van daaruit te richten op de behoefte(n) en mogelijkheden van de coachee.
Daarnaast heeft de opleiding me toegang gegeven tot een keur aan tools die ik nog elke dag met veel plezier toepas op een manier en in een combinatie die mijns inziens past bij de coachee en coachvraag.

Denise Rösken

"Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Heb geleerd vooral op mijn eigen intuïtie te vertrouwen en heb een hele rugtas vol met allemaal handige oefeningen en tools die ik kan inzetten bij het ondersteunen van een cliënt.
Ik heb na dit jaar zeker het gevoel dat ik mezelf als coach heb leren kennen en dat ik deze persoon leuk vind, wil zijn en verder wil ontwikkelen. Ik heb mijn passie, mezelf en mijn 'levensdoel' gevonden."

Sandra van Heeswijk

"Ik heb met erg veel plezier de opleiding gevolgd en afgerond. Ik heb alles geleerd wat ik wilde leren van ervaren trainers, in een goede sfeer en met een juiste balans tussen theorie en praktijk. Een aanrader voor iedereen die van coaching zijn of haar vak wil maken."

Sandra van Heeswijk - werkt nu als HR Manager

Sandra van Heeswijk

Designation

"Alice en Hans, ik wil jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en inzet. Jullie hebben de gave mensen te bemoedigen, niet alleen vanuit jullie vakgebied, maar ook vanuit jullie levensvisie. 
Ik heb ervaren dat BCoach een opleiding is, waarbij je persoonlijk wordt uitgedaagd op een persoonlijke manier. Een veilige leeromgeving, waarbij het prettig leren is door theorie te combineren met de praktijk. Dit maakt het gelijk praktisch en inzichtelijk."

Peggy Flenter

"Boven verwachting heb ik geleerd om naar mezelf te kijken en wat een mooi mens zag ik daar, het was een geschenk dat ik door mag geven aan een ieder die daar open voor staat."

Marc Lucassen

"BCoach is naar mijn mening een zeer professioneel en kundig opleidingsinstituut. De trainers zijn zeer kundig, empathisch, niet oordelend en betrokken. De stof is praktijkgericht zonder teveel aan de oppervlakte te blijven. De hoeveelheid praktijkervaring die ik heb opgedaan geeft me het gevoel zelfstandig als coach aan de slag te kunnen.BCoach wordt gerund door mensen die weten wat ze doen en open staan voor verdere ontwikkeling. Wat ze zeggen komen ze na, en wat ze niet weten komen ze op terug. De opleiding heeft geheel aan mijn verwachtingen voldaan en was/is het geld meer dan waard. Ik voel me een sterker en wijzer mens en zie er naar uit als coach aan de slag te gaan."

Tineke Vasbinder

"BCoach biedt een intensieve allround coachopleiding met een goede verhouding theorie en praktijk. Een aanrader voor iedereen die zich verder in het coachvak wil bekwamen en zichzelf blijvend wil ontwikkelen."

Ellen Streumer

"Ik zocht een praktische coachopleiding en vond deze bij BCoach. Praktijk en theorie smelten samen in de opleiding, waarbij je een coachtraject kunt opbouwen. Er worden veel praktische coachtools aangereikt. Dit maakt dat je snel je nieuw verworven vaardigheden tijdens de opleiding (en daarbuiten) in de praktijk kunt brengen. 
Dankzij deze opleiding is in mijn zelfvertrouwen gegroeid en heb ik een mooie persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Daardoor kan ik nu vanuit mijn hart, met passie en liefde, mijn klanten coachen.
In Hans vond ik een prettige, betrokken en sympathieke docent. Met passie, empathie en humor brengt hij het coachvak over en weet hij je uit te dagen om de grenzen in jezelf op te zoeken."

Een kijkje komen nemen of advies van een coachdocent?

Neem contact met ons op en we nemen uitgebreid de tijd voor je!

De coachopleiding met persoonlijke aandacht

Jij leert het beste uit jezelf én het vak te halen. Dat garanderen wij je. Tijdens de maatwerk-opleiding zul je veel oefenen en krijg je van ons en van je proefcliënten feedback die jij nodig hebt om verder te groeien. Stap voor stap zul je veranderen en steeds sterker in je schoenen staan als mens én coach. 

Aandacht en tijd voor jou

Je werkt en krijgt les in een een-op-een setting, waardoor jij altijd de aandacht krijgt die jij nodig hebt om je stevig te ontwikkelen.

Altijd hulp, ook na de les

Buiten de lesdagen nog vragen? Naast de supervisie-gesprekken staat jouw docent altijd voor jou klaar.

Praktijkgericht

Je doet ervaring op door het geleerde te oefenen met mensen om je heen en daarnaast werk je met drie proefcliënten (dat kunnen natuurlijk ook betalende cliënten zijn) en krijgt alle feedback die jij nodig hebt, door docenten en  intervisie.

Unieke praktische lestijden

Wil je geen last van files hebben, wil je de kinderen naar school brengen of ophalen?
Wil je nog even een belangrijke e-mail versturen of een telefoontje plegen?

Samen stellen we de optimale starttijd en eindtijd vast. We gaan uit van 5 lesuren per dag.

Natuurlijk zullen we samen (uitgebreid) lunchen 😉.

 

...dat kan bij de maatwerk-opleiding bij BCoach | coachopleiding.nl.

Boeken- en bronnenlijst

Nieuwsgierig naar de boeken en bronnen die wij gelezen

hebben bij het samenstellen van onze opleiding?

Laat je alles uitleggen in een uitgebreid persoonlijk gesprek

Hans Bouritius - BCoach trainer opleider docent eigenaarHans Bouritius - BCoach
Hans Bouritius

Een door de NOBCO/EMCC EQA Foundation niveau geaccrediteerde opleiding